Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /chroot/var/www/docroots/uoj/zastavafilm.mod.gov.rs/library_public/local_functions_ver2.0.php on line 1006
Застава филм - Продукција Застава филма
Адреса: Кнеза Вишеслава 92, Београд, Србија; Телефон: 011 355 0287
Продукција Застава филма
Одељење продукције ВФЦ "Застава филм" бави се пословима обезбеђења сценарија, режије, драматургије, планирања, припреме, организације и реализације снимања.

ВФЦ "Застава филм" поседује филмске и дигиталне камере. Видео-продукција је заснована на професионалним БетацамСП и БетацамСX системима, који одговарају светским телевизијским стандардима. Дигиталне камере формата DV CAM, DVD Pro EX3 Sony као и присутан тренд осавремењавања и праћења технолошког развоја на овом пољу, омогућавају високе домете у реализацији продукције.

Профил, структура и искуство високообразованог кадра у "Застава филму" обезбеђује квалитетну жанровску разноврсност и обимну продукцију, која задовољава потребе Војске Србије, а истовремено је и отворена за рад и сарадњу са свим структурама друштва.

Захтеве клијената сматрамо нашим приоритетом и У том циљу смо у стању да у сврху продукције обезбедимо иначе тешко доступне војне ресурсе, атрактивне локације, наоружање и војну опрему.