Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /chroot/var/www/docroots/uoj/zastavafilm.mod.gov.rs/library_public/local_functions_ver2.0.php on line 1006
Застава филм - Постпродукција Застава филма
Адреса: Кнеза Вишеслава 92, Београд, Србија; Телефон: 011 355 0287
Постпродукција Застава филма
Одељење постпродукције ВФЦ "Застава филм" обавља послове: монтаже слике и тона, тонске обраде и синхронизације, графике, анимације и дизајна. Поред овог обављамо послове сувог и мокрог телекинирања, умножаване филмског и видео материјала и контролне пројекције готових филмских и видео производа.
Филмска, аналогна и умрежени систем дигиталних онлине монтажа са систем телекино за трансфер филма на видео и дигиталне носаче информација, омогућују комплетну постпродукцију на форматима BetacamSP, BetacamSX, U-Matic, S-VHS, VHS, DVD, DV CAM i DVC Pro.

Застава филм - постпродукција Застава филм - постпродукција Застава филм - постпродукција


Ауторски тим (редитељ, сценариста, сниматељ, монтажер, компјутерски аниматор и графички дизајнер) у стању је да осмисли и оствари сваку Вашу замисао, од идеје до коначне реализације, а гаранцију представљају 62 године успешног рада и постојања Војнофилмског центра "Застава филм".