Адреса: Кнеза Вишеслава 92, Београд, Србија; Телефон: 011 355 0287

УПОТРЕБА САМОХОДНОГ ГРЕЈДЕРА

 • Жанр:
  Наставни филмови
 • Година:
  1966
 • Категорија:
  Управа инжењерије
 • Редни број:
  92
 • Врста:
  Колор
 • Дужина:
  119 метара
 • Трајање:
  11 минута
 • Формат:
  11
 • Сценарио:
 • Режија:
  ппук. чорђе Бујак
 • Сниматељ:
  Бошко Жегарац, Петар Црнобори и Петар Михајљут
 • Садржај:
  Рад грејдера при изградњи путева и аеродрома; уклањање површирасиког слоја земље, разастирање, планирање планума пута и косина насипа и усека; израда јарака и уклањање снега.
 • Преузимање: