Адреса: Кнеза Вишеслава 92, Београд, Србија; Телефон: 011 355 0287

РАДИОЛОШ КА ДЕКОНТАМИНАЦИЈА НА ДЕКОНТАМИНАЦИОНОЈ СТАНИЦИ ПЕСАДИЈСКОГ БАТАЉОНА

 • Жанр:
  Наставни филмови
 • Година:
  1980
 • Категорија:
  Управа АБХО
 • Редни број:
  14
 • Врста:
  Колор
 • Дужина:
  169 метара
 • Трајање:
  16 минута
 • Формат:
  15
 • Сценарио:
  кап. И кл. Радован Грубач
 • Режија:
  кап. И кл. Миливоје Несторовић
 • Сниматељ:
  Зоран Николић
 • Садржај:
  Поступак јединице после извршеног нуклеарног удара.Формирање деконтаминационе станице. Прихват људства. Организовање и рад на деконтаминацији: одеће, обуће и личног наоружања истресањем и брисањем приручног материјала. Рад на простору за деконтаминацију личног наоружања и опреме формацијским и месним средствима. Рад на простору за деконтаминацију људи формацијским средствима. Рад на простору за деконтаминацију заједничког наоружања и возила формацијским и месним средствима с којима располаже јединица. Рад и поступак јединице после извршене деконтаминације.
 • Преузимање: