Адреса: Кнеза Вишеслава 92, Београд, Србија; Телефон: 011 355 0287

НЕБОЈ СЕ ДУБИНА

 • Жанр:
  Документарни филмови
 • Година:
  1971
 • Категорија:
  Не постоји категорија!
 • Редни број:
  27
 • Врста:
  Колор
 • Дужина:
  225 метара
 • Трајање:
  21 минута
 • Формат:
  20
 • Сценарио:
  Наил Реџић
 • Режија:
  Веселин Симовић
 • Сниматељ:
  Звонимир Миковић и Вики Погачар
 • Садржај:
  Роњење је вештина младих, здравих и храбрих ... Вештина која има широку примену у спорту, археологији, биологији и привреди у миру. а која је неопходна и за одбрану земље. Синхронизован је и на албански, македонски и словеначки језик.
 • Преузимање: