Адреса: Кнеза Вишеслава 92, Београд, Србија; Телефон: 011 355 0287

СТЕПЕНИЦЕ ХРАБРОСТИ

 • Жанр:
  Играни филмови и серије
 • Година:
  1961
 • Категорија:
  Не постоји категорија!
 • Редни број:
  0
 • Врста:
  Колор
 • Дужина:
  775 метара
 • Трајање:
  71 минута
 • Формат:
  71
 • Сценарио:
  Ото Денеш
 • Режија:
  Ото Денеш
 • Сниматељ:
  Ненад Јовичић
 • Садржај:
  Омладинци Сплита припремају прославу Првог маја 1942. упркос непријатељевом терору. Црвена свила је некако набављена и застава је направљена. Остао је проблем како је развити на врху торња цркве Св. Дује. Иако је непријатељ био у напону својих снага, сналажљиви омладинци успевају да Сплит осване под црвеном заставом. Глумци: Душица Жегарац, Зоран Милосављевић, Александар Гаврић и Никола Поповић
 • Преузимање: